Formatie Nuntă București - Cere Oferta Formatie Nuntă 2024/2025Vezi Pret Meniu Nunta 2024/2025
Contact Formație Nuntă București Formație Nuntă București! Sună Acum!

Formatie Nunta

Suntem Pact Music - formatia ideala pentru nunti, botezuri, majorate, petreceri corporate

Vezi Echipa Pact Music

Cine suntem ?

Pact Music: Solisti muzica live / Sonorizari / Lumini / DJ

Pact Music - formație nuntă - este o echipă de artiști profesioniști, soliști și instrumentiști de-o potrivă, care vin în întâmpinarea dumneavoastră cu pachete atractive de servicii muzicale pentru evenimente private: formatie nunta, formatie cununie, formatie botez, dar si pentru evenimente corporate.

Formatia Pact Music este compusa din membri cu studii superioare, de specialitate, soliști instrumentiști, dar si parteneri de entertainment, servicii conexe foto-video, aranjamente și staff tehnic.

Rezerva Acum

Ce oferim

Calitate / Talent / Responsabilitate / Profesionalism

În funcție de preferințele dumneavoastră, echipa Pact Music poate aborda toate genurile muzicale, grupate în programe bine construite, ca durată și conținut: muzică ambientală, de primire a invitaților, momente specifice (dansul mirilor, melodia nașilor, voalul și hora miresei), programe pentru servirea mesei, muzică populară - hore de joc, sârbe, muzică ușoară românească și internațională, cover-uri, de toate genurile (blues, latino, grecească, machedonească, sârbească, balcanică, rock ‘n’ roll), precum și multe alte momente antrenante, susținute de un Dj cu experiență.

Pact Music este o formație de nuntă care garantează o atmosferă plăcută, antrenantă, de neuitat pentru toți invitații, pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

Formația Pact Music nu are în componență soliști pentru a susține programe live de manele. La cerere DJ-ul poate asigura cu susces unul sau mai multe programe în acest sens.

De asemenea, nu trimitem membrii pentru a susține obiceiurile de acasă, specifice pentru nuntă. Ne desfășurăm programul doar seara, în sala de festivitate

Vezi Video Vezi Echipa Pact Music

Alegeți ce vi se potrivește

Solisti / Instrumentisti / Animatoare / DJ

Pact Music - formație nuntă - vine în întâmpinare cu un număr de 3 pachete de servicii ce includ soluții artistice și tehnice optime pentru tipul și dimensiunea evenimentului dumneavoastră.

Evident, trebuie luat în calcul și elementul financiar, iar pentru aceasta am optimizat și am asociat pachetelor prețuri, așa cum multora dintre miri, și nu numai, le place să le numească “omenești”.

Vezi Pachetele

Detalii tehnice

Sonorizare / Lumini / Efecte Speciale

Dispunem de sisteme profesionale de sonorizare, de ultimă generație, top-uri, subwooferi, mixer, microfoane wireless, conectică, schelă de aluminiu pentru lumini, par-led, moving-head wash și spot, perdea cu benzi led, mașină de fum. Instrumente disponibile: orgă și acordeon.

De asemenea, întreaga echipă dispune de mijloace proprii de transport, pentru echipamentul tehnic și personalul artistic.

EVENIMENTE DE IMPACT CU

PACT MUSIC

Ați căutat o formație de nuntă și ați găsit Pact Music? Nu ezitați să ne contactați, iar împreună vom stabilii toate detaliile: repertoriu, preferințe personale, componență trupă și costuri!

Rezervă Acum
Pact Music - Formatie Nunta Bucuresti
Formatie Nunta Oferta Pret 2024 - 2025

Portofoliu Locatii

Descopera cateva din locatiile unde am asigurat sonorizari la evenimente
Contact Formatie Nunta Bucuresti