Formatie Nuntă Târgoviște - Cere Oferta DJ Nuntă 2023/2024

Vezi Pret Meniu Nunta 2023

Formație Nuntă Târgoviște! Sună Acum!

Parteneri

Parteneri si colaboratori pentru evenimente / nunti / botezuri
Marian

DJ
 
DJ profesionist, cu sute de sonorizări private, la nivel național, știe să dea viață, culoare și voie bună evenimentului dumneavoastră. „Garantia unei petreceri reușite o constituie experiența, muzica de bună calitate și echipamentele profesionale.”
Repertoriu
Sute de piese ce abordează toate genurile muzicale
Miki

Belly dance
 
 
Ea este Miki și promite că va va cuceri cu mișcările și zâmbetul ei fermecător. Va fura privirile tuturor și, cu siguranță, va aduce sclipirea și culoarea de care este nevoie ca petrecerea dumneavoastră să fie perfectă.
Cătălina

Belly dance
 
 
Belly dance-ul este o artă, o modalitate de exprimare a feminității, iar echipa Pact Music aduce în fața dumneavoastră persoanele potrivite pentru a vă demonstra acest lucru.
Ea este Cătălina și spune că dansul ei îmbină toate elementele pentru o performanță perfectă.
The Flower Box

servicii pentru aranjamente florale
 
 
Experții de la florăria The Flower Box sunt gata să te ajute să găsești florile potrivite pentru cea mai frumoasă zi din viața ta. Poți alege dintr-o colecție variată de buchete de mireasă, aranjamente pentru masa mirilor și nuntă, dar și buchete pentru nașă și domnișoarele de onoare. Indiferent când îți planifici nunta, la noi vei găsi florile potrivite. De la flori de sezon, până la aranjamente cu flori pastelate sau exotice, florile pentru nunta ta vor fi gata să încânte privirile invitaților.
Doar contactează-ne și noi ne vom ocupa noi de restul!
Formatie Nunta Oferta Pret 2023 - 2024

Portofoliu Locatii

Descopera cateva din locatiile unde am asigurat sonorizari la evenimente